تحصیل در دبی

تحصیل در دبی

تحصیل در دبی

index 1

تحصیل در دبی و بررسی شرایط آن

  • تحصیل در دبی و شرایط عمومی
  • تحصیل در دبی در مدارس
  • تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی
  • تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی ارشد
  • تحصیل در دبی در مقطع دکتری
  • تحصیل در دبی به همراه بورس تحصیلی
  • تحصیل در دبی و هزینه های تحصیل و زندگی در دبی
  • تحصیل در دبی و کار دانشجویی
  • تحصیل در دبی و بررسی ویزای همراه
  • تحصیل در دبی و معرفی دانشگاه های برتر دبی
  • تحصیل در دبی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی دبی
  • تحصیل در دبی و موقعیت کار پس از تحصیل
  • تحصیل در دبی و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • تحصیل در دبی و سخن پایانی

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تحصیل در دبی و مقدمه ای بر آن

تحصیل در دبی، مدارک لازم برای تحصیل در دبی و اقامت از طریق تحصیل در دبی در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. دبی یکی از شهرهای مورد علاقه دانشجویان بین المللی و پایتخت کشور امارات متحده عربی است. در این مقاله سیستم آموزشی دبی و تحصیل در دبی از مقطع دبستان تا دکترا را بررسی خواهیم نمود. در صورتیکه علاقمند به اخذ پذیرش از مدارس، کالج ها و دانشگاه های دبی هستید می توانید با مطالعه ای مقاله شرایط ثبت نام و اخذ اقامت دانشجویی در دبی را آموزش ببینید و پس از آن با راهنمایی مشاورین اقدام به اخذ پذیرش بفرمایید. در ابتدا لازم است سیستم آموزشی و شرایط تحصیل در مدارس و دانشگاه های دبی را بدانید و پس از آن با فرایند اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی دبی آشنا شوید. مؤسسه حقوقی ملکپور همکار مؤسسه MIE اتریش این مقاله را از منابع موثق تهیه و در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

تحصیل در دبی در و شرایط عمومی آن

تحصیل در دبی در تمامی مقاطع تحصیلی برای دانش آموزان و دانشجویان بین المللی امکانپذیر است. مدارس و دانشگاههای دبی به صورت دولتی و خصوصی فعالیت دارند. مدارس دولتی توسط آموزش و پرورش امارات متحده عربی اداره می شود اما در حال حاضر بیش از 90 درصد مدارس دبی توسط بخش خصوصی اداره می شود. تعداد 26 پردیس دانشگاهی از 12 کشور مختلف همچون کشورهای بریتانیا، استرالیا و هند در دبی وجود دارد که بیش از 30.000 دانشجو در این دانشگاهها در حال تحصیل هستند و اکثریت این دانشجویان در رشته های کسب و کار، مهدسی و طراحی در حال تحصیل هستند. تحصیل در مقطع ابتدایی و متوسطه برای دانش آموزان اماراتی رایگان است و برای دانش آموزان پس و دختر اجباری است. در مدارس دولتی تدریس در به زبان عربی و آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم است. اداره KHDA به همه مدارس و مؤسسات آموزشی و دانشگاههای خصوصی و دولتی نظارت دارد.
اغلب دانش آموزان و دانشجویان بین المللی در مدارس و دانشگاههای خصوصی در حال تحصیل هستند که تحصیل در این مدارس و دانشگاهها به زبان انگلیسی انجام می شود. ظرفیت پذیرش در دانشگاهها و مدارس بین المللی دبی بسیار زیاد است و در اغلب رشته ها بدون آزمون ورودی امکان پذیرش وجود دارد.

اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در کشور امارات را میتوانید در لینک های مقابل مشاهده کنید

تحصیل در دبی در مدارس

تحصیل در دبی از مقطع کودکستان و دبستان برای دانش آموزان اماراتی و دانش آموزان بین المللی امکانپذیر است. آموزش از سن 5 تا 15 سال در دبی اجباری است. دانش آموزان پس از پایان دوره دبیرستان با مدرک دیپلم فارغ التحصیل می شوند. در مدارس خصوصی آمریکایی، انگلیسی و مدارس دیگر بین المللی آموزش به زبان انگلیسی انجام می شود. دانش آموزان مسلمان و عرب مطالعات اسلامی را انجام می دهند. دوره کودکستان از سن 4 تا 5 سال انجام می شود و دروس هنر، زبان انگلیسی، عربی و ریاضی آموزش داده می شود. تعداد زیادی مهدکودک انگلیسی زبان در دبی وجود دارد و اکثر آنها در شهرهای جمیرا و اموسکوئیم هستند. دوره ابتدایی از سنت 6 تا 12 سال است و مدت دوره ابتدایی در مدارس دبی 6 سال است. متوسط شهریه مدارس خصوصی حدود 3000DHS است.
برنامه مدارس آمریکایی و بریتانیایی از سن 5 سالگی تا 14 سالگی است. برای پذیرش در برخی مدارس دبی آزمون ورودی برگزار می شود. شروع سال تحصیلی در اکثر مدارس بریتانیایی در دبی ماه سپتامبر است و سال تحصیلی در مدارس دیگر ماه آوریل است. تعطیلات از ماه ژوئن تا اوت است. طول دوره متوسطه 3 سال است که از سن 12 تا 15 سال پذیرش دارد. همچنین دوره دبیرستان از سن 15 سال تا 18 سال است و در پایان دوره گواهینامه دیپلم اعطا می شود. اکثر مدارس متوسطه اجبارأ آزمون های SAT، Advanced Placement، IGCSE، Diploma IB، CBSE، GCE Advanced Level را برگزار می کنند.

تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی

تحصیل در دبی پس از اخذ مدرک دیپلم به صورت دوره های فنی و حرفه ای در کالج ها و یا دوره کارشناسی در دانشگاههای دبی انجام می شود. دوره های فنی و حرفه ای در کالج های فنی در شهر های ابوظبی، دبی، شارجه، العین، رأسالخیمه و فوجیره برگزار می شود. وزارت آموزش عالی امارات متحده عربی این کالج ها را اداره می کند و اکثر این کالج ها شهروندان امارات را پذیرش می کنند. هدف دوره های فنی و حرفه ای آموزش متخصصان در رشته های مهنسی، تجارت، بهداشت، ارتباطات و غیره است. دوره فنی و حرفه این 2 تا 3 سال به طول می انجامد.
تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی در دانشگاههای بین المللی 3 تا 5 ساله است و زبان آموزش انگلیسی است. برخی مؤسسات آموزشی مانند دانشگاه آمریکایی شارجه و دبی و دانشگاه علم و صنعت عجمان جزء معروفترین دانشگاهها هستند. مقطع کارشناسی در زمینه های مختلف شامل هنر، حقوق، علوم انسانی، مهندسی، علوم اجتماعی، علوم زیستی، تجارت و علوم طبیعی در دسترس است. در زیر اصلی ترین رشته های مقطع کارشناسی معرفی شده است:
_علوم کامپیوتر
_مهندسی مکانیک
_اقتصاد
_مهندسی برق
_فناوری اطلاعات
_امور مالی
_مدیریت بازرگانی
_کسب و کار بین المللی
_بازاریابی
_مهندسی عمران
_روانشناسی
_مدیریت
_حسابداری

تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در دبی در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان بین المللی در دسترس است و در رشته هایی مثل کسب و کار، امور مالی، اقتصاد، ارتباطات، مهندسی، حقوق، طراحی و فناوری اطلاعات دوره های زیادی ارائه می شود. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 1 تا 2 سال است. دوره کارشناسی ارشد در دانشگاههای دبی به زبان انگلیسی ارائه می شود. معروف ترین رشته های کارشناسی ارشد عبارتند از:
_مطالعات اداری
_مطالعات تجاری
_آموزش
_مطالعات اقتصادی
_مطالعات انسانی
_مهندسی
_روزنامه نگاری
_مدیریت
_بازاریابی
_تربیت بدنی
_هتلداری و گردشگری
_فناوری
_علوم اجتماعی
حداقل الزامات تحصیل کارشناسی ارشد در امارت عبارتند از:
1.میانگین معدل (GPA) حداقل 3.0
2.مدرک کارشناسی یا معادل آن که مورد تأیید وزارت آموزش عالی امارات باشد.
3.اگر زبان مادری شما زبان انگلیسی نیست مدرک زبان نیاز دارید. آیلتس 5 یا بالاتر، تافل 60 یا بالاتر مورد نیاز است.

تحصیل در دبی در مقطع دکتری

تحصیل در دبی برای دانشجویان مقطع PHD یا دکترا نیز امکانپذیر است. سرمایه گذاری کشور امارات در دانشگاهها و تحقیقات نشان می دهد این منطقه فرصت های منحصر به فردی برای مقطع دکترا ایجاد کرده است. امارات متحده عربی در حال حاضر یکی از بزرگترین مراکز تحقیقاتی خاورمیانه است. مدرک دکترا از دانشگاههای بین المللی امارات توسط وزارت آموزش عالی امارات و بریتانیا، امریکا و استرالیا معتبر است. تعداد 58 دانشگاه در امارات متحده عربی دوره دکترا ارائه می دهند که قدیمی ترین دانشگاه، دانشگاه امارات متحده عربی است. طول دوره دکترا 3 تا 4 سال است و متوسط هزینه تحصیل دکترا 129.600AED است. برای پذیرش دکترا در دانشگاههای دبی باید با اساتید دانشگاه در ارتباط باشید و استاد راهنما پیش از ورود شما به دانشگاه تعیین شود. به همین منظور باید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه نمایید و از طریق ایمیل با اساتید در ارتباط باشید.
رزومه علمی دانشجو شامل معدل، مقالات بین المللی، پژوهش های علمی و آموزشی، مدرک زبان انگلیسی و دانشگاه کارشناسی ارشد برای تأیید استاد راهنما مورد توجه قرار می گیرد. در صورتیکه دانشجو رزومه علمی درخشانی داشته باشد شانس دریافت کمک هزینه تحصیلی یا بورس تحصیلی خواهد داشت. دوره دکترا در همه دانشگاههای امارات ارائه نمی شود و جهت اطمینان از دوره مورد نظر خود به سایت دانشگاه مراجعه نمایید.

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه های امارات را میتوانید در لینک مقابل مشاهده کنید

تحصیل در دبی به همراه بورس تحصیلی

تحصیل در دبی برای دانشجویان بین المللی به همراه بورس تحصیلی بسیار ترغیب کننده است. حال باید بدانیم شرایط اخذ بورس تحصیلی در دبی چیست؟ از اصلی ترین شروط دریافت بورس تحصیلی در دبی معدل تحصیلی بالا و رزومه علمی درخشان است. در زیر بورسیه های تحصیلی دانشگاههای دبی در سال تحصیلی 2018_2019 را معرفی می کنیم:
_بورس تحصیلی پردیس دانشگاه نیو ساوت ولز برای دانشجویان بین المللی
_بورس تحصیلی مدرسه مدیریت Cass برای مقطع کارشناسی ارشد
_بورس تحصیلی دانشگاه مروک برای کارشناسی ارشد و دکترا
_بورس تحصیلی IFR
_بورس تحصیلی دانشگاه وولونگونگ
_بورس تحصیلی UOWD برای تحصیلات تکمیلی
_کمک هزینه پژوهشی Merieux
_بورس تحصیلی IRENA در مؤسسه علم و صنعت Masdar در شهر ابوظبی
_بورس تحصیلی دانشگاه علم و صنعت فردوسی دبی

تحصیل در دبی و هزینه های تحصیل و زندگی در دبی

تحصیل در دبی برای دانشجویان و دانشجویان بین المللی نیازمند پرداخت هزینه است. متوسط هزینه تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی به صورت زیر است:

_هزینه دوره کارشناسی: 37.500 تا 70.000 AED در سال

_هزینه تحصیل دوره کارشناسی ارشد و دکترا: 55.000 تا 75.000 AED در سال

بیشتر دانشگاه ها در محوطه دانشگاه و یا در نزدیکی دانشگاه خوابگاههای دانشجویی دارند. در صورتی که دانشجویان از خوابگاه های دانشجویی استفاده کنند به همراه یک دانشجوی دیگر در یک اتاق و یا به تنهایی می توانند از زندگی کنند. هزینه اجازه خوابگاه در دانشگاههای مختلف متغییر است به طور مثال اجاره خوابگاه دانشگاه امارات متحده عربی 5000 دلار در سال است. در جدول زیر هزینه های زندگی در دبی را مطالعه بفرمایید:

یک وعده غذایی در رستوران ارزان 6.81 دلار
یک بطری پپسی 0.71 دلار
برنج 0.73 دلار
سیب 0.85 دلار
پرتقال 0.70 دلار
سیب زمینی 0.39 دلار
آب بطری 1.5 لیتری 0.49 دلار
بلیط یک طرفه اتوبوس و مترو 1.36 دلار
عضویت ماهیانه بلیط 54.45 دلار
تعرفه تاکسی 3.13 دلار
اشتراک ماهیانه اینترنت 101 دلار
اجاره آپارتمان یکخوابه در مرکز شهر 1.426 دلار
آپارتمان یکخوابه خارج از شهر 960 دلار

تحصیل در دبی و کار دانشجویی

تحصیل در دبی برای دانشجویان بین المللی به همراه کار دانشجویی لذت بخش تر است. با تغییرات اخیر در قوانین اخیر امارات متحه عربی دانشجویان بین المللی برای کار باید از اداره کار امارات متحده عربی مجوز دریافت کنند. بسیاری از دانشگاهها فرصت های شغلی در کتابخانه ها و ادارات مختلف دانشگاه برای دانشجویان بین المللی فراهم می کنند. برخی دانشگاهها برای کار دانشجویی الزامات خاصی دارند. به طور مثال برای کار دانشجویی در دانشگاه آمریکایی شارجه دانشجو می بایست حداقل یک ترم تحصیلی با حداقل 12 واحد و GPA 2.2 گذرانده باشند.
بازار کار دانشجویی کاملأ رقابتی است بنابراین در نظر داشته باشید چند ماه ابتدای ورود به دانشگاه همراه با پرداخت هزینه خواهد بود. دانشجویان بین المللی مجاز به 15 ساعت کار دانشجویی در هفته هستند و در طول تابستان یا تعطیلات تا 40 ساعت در هفته نیز مجاز به کار هستند. حقوق و دستمزد کار دانشجویی بین 15 تا 30 AED در ساعت در نقاط مختلف و مشاغل مختلغ متفاوت است.

تحصیل در دبی و بررسی ویزای همراه

تحصیل در دبی برای دانشجویان بین المللی که متأهل هستند نگرانی هایی در پی دارد که من جمله آن ویزای همراه است. همچنین والدین با ثبت نام فرزندان خود در مدارس بین المللی دبی تمایل به حضور در کنار فرزندان خود دارند. در صورتیکه دانش آموز کمتر از 18 سال سن داشته باشد می تواند برای والدین خود درخواست ویزای همراه دهد. همچنین در صورتیکه همسر و فرزندان دانشجو نیز تمایل به حضور در دبی داشته باشند می توانند برای ویزای همراه درخواست دهند که این ویزا تا پایان تحصیل دانشجو معتبر خواهد بود.
در صورتی که همسر دانشجو تمایل به کار داشته باشد باید از اداره کار امارات متحده عربی مجوز استخدام دریافت نمایید و برای دریافت این مجوز باید تأیید استخدام از یک کارفرمای اماراتی داشته باشد. ویزای همراه را می توان همزمان با ویزای دانشجو درخواست داد که در این صورت باید تمکن مالی برای هر یک از همراهان به اندازه یک سال هزینه های زندگی اثبات شود.

تحصیل در دبی و معرفی دانشگاه های برتر دبی

تحصیل در دبی با شناخت دانشگاههای معتبر دبی امری مهم است . دانشگاههای دبی به صورت دولتی و خصوصی فعالیت دارند. در حال حاضر سه دانشگاه دولتی در دبی وجود دارد:

_دانشگاه امارات متحده عربی

_دانشگاه عالی فناوری (HCT)

_دانشگاه زید

اکثر دانشگاهها و مؤسسات آموزشی امارات متحده عربی دانشگاههای خصوصی و یا شعب دانشگاههای بین المللی هستند که زبان تدریس در این دانشگاهها انگلیسی است. برخی دانشگاههای خصوصی امارات عبارتند از:

_دانشگاه آمریکایی دبی (AUD)

_دانشگاه شارجه (UOS)

_دانشگاه ابوظبی (ADU)

_دانشگاه فناوری و تحقیقات خلیفه (KU)

_دانشگاه آمریکایی شارجه (AUS)

در این بخش می توانید رتبه دانشگاههای برتر امارات متحده عربی را بدانید:

نام دانشگاه رتبه دانشگاه در امارات رنکینگ جهانی
دانشگاه امارات متحده عربی 1 1170
دانشگاه آمریکایی شارجه 2 1767
دانشگاه شارجه 3 2054
دانشگاه خلیفه 4 2356
دانشگاه زید 5 2558
دانشگاه نیویورک اوبظبی 6 2746
دانشکده عالی فناوری 7 2877
دانشگاه ابوظبی 8 3515
دانشگاه وولونگونگ در دبی 9 3654
دانشگاه آمریکایی رأس الخیمه 10 3937
دانشگاه عجمان 11 4088
دانشگاه آمریکایی دبی 12 4091
دانشگاه بریتانیایی دبی 13 4213
دانشگاه علوم پزشکی خلیج فارس 14 4255
دانشگاه هوشمند حمدان بن محمد 15 4656

تحصیل در دبی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی دبی

تحصیل در دبی برای دانشجویان بین المللی که عضو کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیستند ملزم به اخذ ویزای تحصیلی است. ویزای تحصیلی امارات متحده عربی به مدت 12 ماه از زمان صدور معتبر است و قابل تمدید برای سال های بعدی تحصیل خواهد بود. برای درخواست ویزای دانشجویی دبی مدارک زیر مورد نیاز است:

_یک نسخه کپی از پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

_فرم درخواست ویزای دانشجویی

_اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه دانشگاه و هزینه های زندگی

_5قطعه عکس گذرنامه

_نامه پذیرش مؤسسه یا دانشگاه در امارات متحده عربی

تمامی دانشجویان بین المللی به غیر از دانشجویان کشور اسرائیل مجاز به دریافت ویزای دانشجویی امارات متحده عربی هستند. کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) بحرین، کویت، عمان، عربستان و قطر هستند. هزینه ویزای دانشجویی امارات 545 دلار است. پروسه ویزا معمولأ بین سه تا پنج هفته طول می کشد.

ویزا به طور معمول بین سه تا پنج هفته طول می کشد تا زمانی که تمام اسناد مربوطه دریافت شده پردازش می شود. ویزای اکسپرس معمولا در یک تا سه هفته پردازش می شوند. برای اقامت دانشجویی در امارات دانشجویان ملزم به داشتن بیمه درمانی هستند که به طور معمول دانشگاهها بیمه درمانی دانشجویان را تأمین می کنند. برای حمایت بیمه درمانی آزمایشات پزشکی دریافت می شود.

تحصیل در دبی و موقعیت کار پس از تحصیل

تحصیل در دبی گاهأ با هدف کار انجام می شود و دانشجویان بین المللی پس از اتمام تحصیل تمایل به کار در دبی دارند. ویزای کار در دبی برای مدت 3 سال صادر می شود. برای تبدیل ویزای تحصیلی امارات به ویزای کاری باید با کارفرمایی به توافق برسید. بنابراین برای دریافت اقامت شغلی در امارات ملزم به خروج از خاک این کشور نیستید و در صورت تحصیل در دبی یک قدم به اقامت شغلی این کشور نزدیک می شود. برای دریافت اقامت کاری پس از تحصیل در دبی مراحل زیر وجود دارد:
1.ابتدا باید درخواستی به یک شرکت اماراتی بفرستی و پس از کسب تأیید کارفرما از طرف شما پروسه ویزای کار را انجام می دهد.
2.در مرحله دوم باید گزارشات پزشکی و مدارک شما شامل گذرنامه، عکس را به وزارت بهداشت امارات ارسال شود و در این مرحله کارت بهداشت امارات را دریافت می کنید.
3.پس از دریافت کارت بهداشت تمامی اسناد را به اداره کار امارات ارسال کنید و مجوز کار را دریافت کنید.

تحصیل در دبی و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

تحصیل در دبی منتج به اقامت در کشور امارات البته به صورت موقت می شود. دانشجویان بین المللی پس از تحصیل می توانند تا 10 سال اقامت خود را با اشتغال تمدید کنند. البته توجه داشته باشید اقامت امارات تبدیل به اقامت دائم و شهروندی این کشور نمی شود و به هیچ عنوان از طریق تحصیل در دانشگاههای امارات و یا کار در این کشور نمی توان برای همیشه در این کشور اقامت داشت. بنابراین یکی از معایب تحصیل در دبی عدم این است که دانشجویان باید پس از مدتی این کشور را ترک کنند و یا از تحصیل در دانشگاههای امارات به عنوان پلی برای مهاجرت به کشورهای اروپایی یا آمریکا و کانادا و تحصیل در دانشگاههای معتبر دنیا استفاده کنند.

تحصیل در دبی  و سخن پایانی

تحصیل در دبی، اخذ اقامت تحصیلی در دبی و مدارک لازم برای تحصیل در دبی در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همانطور که گفته شد اکثر دانشگاههای دبی و سایر شهرهای کشور امارات رتبه جهانی بالایی دارند و از کیفیت آموزشی بالایی برخوردار هستند. لذا دانشجویان بین المللی می توانند با تحصیل در این دانشگاهها آینده علمی درخشانی داشته باشند. البته توجه داشته باشید از مسائل و دغدغه های مهم دانشجویان بین المللی شهریه بالای دانشگاههای خصوصی دبی و عدم اعطای اقامت دائم در کشور امارات است. برای تحصیل در دبی می توانید پس از مطالعه این مقاله با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملکپور و همینطور مؤسسه MIE اتریش تماس بگیرید. در پایان می توانید دیدگاههای خود را در ذیل همین مقاله مطرح نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

تحصیل در دبی
5 (100%) 1 vote
No Comments

Post A Comment

Top