ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای دانشجویی آمریکا و بررسی شرایط آن

  • ویزای دانشجویی آمریکا و مقدمه ای بر آن
  • ویزای دانشجویی آمریکا و شرایط عمومی
  • ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی
  • ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد
  • ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکتری
  • ویزای دانشجویی آمریکا به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای دانشجویی آمریکا و هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا
  • ویزای دانشجویی آمریکا و کار دانشجویی
  • ویزای دانشجویی آمریکا و بررسی ویزای همراه
  • ویزای دانشجویی آمریکا و معرفی دانشگاه های برتر آمریکا
  • ویزای دانشجویی آمریکا و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
  • ویزای دانشجویی آمریکا و موقعیت کار پس از تحصیل
  •  ویزای دانشجویی آمریکا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  •  ویزای دانشجویی آمریکا و سخن پایانی

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای دانشجویی آمریکا و مقدمه ای بر آن

ویزای دانشجویی آمریکا، شرایط اخذ ویزای دانشجویی کشور آمریکا و هم چنین نحوه پذیرش از دانشگاه های آمریکا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی دقیق علمی جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان قرار می گیرد. آیا متقاضیان می توانند ویزای دانشجویی آمریکا را دریافت نمایند؟ ویزای دانشجویی آمریکا چه شرایطی دارد؟ هزینه های تحصیل در کشور آمریکا بخ چه صورت است؟ آیا دانشجویان جهت اقدام ویزای دانشجویی آمریکا نیاز به وکیل مهاجرت دارند؟ آمریکا از جمله کشورهایی است که اغلب برای ایرانیان رویا بوده است و بسیاری ار ایرانیان علاقه مند به مهاجرت به آمریکا می باشند. امروزه با توجه به شرایط سیاسی حاکم، مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان کمی دور از دسترس شده است اما متقاضیان به وسیله ویزای دانشجویی می توانند اقدام نمایند. شما عزیزان به منظور بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به آمریکا، می توانید با مشاورین مؤسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.

ویزای دانشجویی آمریکا و شرایط عمومی

اقدام به وسیله ویزای دانشجویی آمریکا می تواند راه ورودی به این کشور باشد. آمریکا یکی از کشورهایی است که با بیش از ۸۰۰ هزار دانشجوی تبدیل به یکی از برترین کشورها جهت تحصیل دانشجویان بین المللی شده است. آمریکا کشوری است که از ۵۰ ایالت تشکیل شده است که به مساحت ۸.۹ میلیون کیلومتر مربع است. آمریکا یکی از قدرت های جهان از نظر سیستم آموزشی و اقتصادی می باشد و همین امر موجب جذب بسیاری از دانشجویان شده است. کشور آمریکا با جمعیتی بالغ بر ۳۲۸.۹۵۶ میلیون نفر رتبه سوم دنیا را از نظر جمعیت به خود اختصاص داده است. زبان ملی این کشور انگلیسی می باشد و پیرو همین موضوع تحصیل در این کشور تماما به زبان انگلیسی است. متقاضیانی که قصد دریافت ویزای دانشجویی آمریکا را دارند نیازی به خواندن زبان دوم نخواهند داشت. پایتخت این کشور واشنگتون دی سی و پر جمعیت ترین شهر آن نیویورک می باشد. واحد پول این کشور دلار آمریکا است و متقاضیان به منظور دریافت ویزای دانشجویی آمریکا می بایست در دانشگاه های بین المللی مشغوب به تحصیل شوند.

رشد اقتصادی ۳ ماهه در ۱۰ سال اخیر آمریکا

نقشه جغزافیایی آمریکا:

اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در کشور آمریکا را میتوانید در لینک های مقابل مشاهده کنید

ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی

متقاضیان در دوره کارشناسی می تواند با داشتن شرایط مربوط، ویزای دانشجویی آمریکا را جهت تحصیل در این کشور دریافت نمایند. مقطع کارشناسی در کشور آمریکا به زبان انگلیسی برگذار می گردد و دانشجویان با داشتن مدرک ۱۲ ساله تحصیلی خود می توانند درخواست ویزای تحصیلی آمریکا در این مقطع را بدهند. دوره های کارشناسی در کشور آمریکا در اکثر رشته ها ۳ ساله است و متقاضیان در صورت تحصیل در این مقطع مستلزم ارائه مدرک زبان هستند. این مقاله توسط تیم موسسه حقوقی ملک پور و آموزش های دکتر ملک پور در باب ویزای دانشجویی آمریکا به نگارش علمی درآمده است و هرگونه انتشار و کپی بدون ذکر منبع حرام می باشد. اقدام جهت ویزای دانشجویی آمریکا و تحصیل در این کشور پروسه ای دشوار اما شدنی است. تحصیل در کشور آمریکا رایگان نمی باشد و متقاضیان می بایست هزینه های زیادی را پرداخت نمایند. در صورتی که متقاضیان می توانند به راحتی و با ریسک بسیار کم و هم چنین هزینه های پایین در کشور درجه ۱ مانند کانادا مشغول به تحصیل شوند. داشنجویانی که قصد ادامه تحصیل و دریافت ویزای دانشجویی آمریکا در رشته پزشکی دارند می بایست در امتحان UMAT قبول شوند.

ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

مقطع کارشناسی ارشد به دلیل کوتاه بودن دوره یکی از محبوب ترین دوره های تحصیلی برای دانشجویانی که قصد دریافت ویزای دانشجویی آمریکا را دارند می باشد. مدت زمان دوره تحصیلی کارشناسی ارشد در آمریکا ۲ سال می باشد و در برخی رشته ها ۱.۵ ساله است. دانشجویان با داشتن مدرک تحصیلی ۱۲ ساله و لیسانس معتبر می توانند درخواست ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد داشته باشند. از جمله مهم ترین موضوعات در باب ویزای دانشجویی آمریکا، ارائه مدرک زبان جهت پذیرش و ویزا می باشد زیرا این کشور به ایرانیان برای دوره های زبان نه تنها پذیرش بلکه ویزا نخواهد داد. از جمله مقاطع تحصیلی که متقاضیان می توانند درخواست ویزای دانشجویی آمریکا را داشته باشند دوره های pre master است و متقاضیانی که فوق دیپلم دارند می توانند این دوره های را در کشور آمریکا بگذرانند. ارائه آیلتس ۶.۵ در دوره های کارشناسی ارشد الزامی است در صورتی که متقاضیان می توانند بدون ارائه مدرک زبان این دوره را در کانادا سپری نمایند. سن جهت اخذ ویزای دانشجویی در کشور آمریکا بسیار مهم است و متقاضیان نباید بیشتر از ۳ الی ۴ سال گپ تحصیلی داشته باشند.

ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکتری

اخذ ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکتری شرایط خاصی را به نسبت مقاطع دیگر دارد. متقاضیان قبل از هر موضوعی ملزم به یافتن استاد راهنما و مکاتبه با استاد به منظور تایید پذیرش تحصیلی می باشند. ارائه مدرک زبان معتبر و مدارک تحصیلی اعم از مدرک ۱۲ ساله، لیسانس و فوق لیسانس در این مقطع الزامی است. متقاضیان در صورت تایید استاد راهنما (سوپروایزر) می توانند با در دست داشتن پذیرش تحصیلی خود جهت ویزای دانشجویی آمریکا اقدام نمایند. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش در باب ویزای دانشجویی آمریکا و مهاجرت از طریق تحصیل به این کشور به نگارش درآمده است و مطالب آن باتوجه به قانون این کشور و آموزش های دکتر ملک پور جمع آوری و در اختیار شما عزیزان گذاشته شده است. تحصیل در مقطع دکتری در کشور آمریکا و دیگر کشورها امکان اخذ بورسیه تحصیلی را بسیار بالا می برد. متقاضیان در صورت پذیرش در دانشگاه های این کشور علاوه بر ارائه مدارک تحصیلی و مدرک زبان آیلتس ۷، ملزم به ارائه مدارک تحقیقاتی و پژوهشی نیز جهت دریافت ویزای دانشجویی آمریکا می باشند.

ویزای دانشجویی آمریکا به همراه بورس تحصیلی

امکان اخذ بورسیه تحصیلی پس از اخذ ویزای دانشجویی آمریکا تنها برای دانشجویان نخبه امکان پذیر است. بورسیه در کشور آمریکا از ۲ طریق قابل دسترسی می باشد دانشجویانی که از طریق سایت اقدام می نمایند و دانشجویانی که از طریق استاد راهنما درخواست بورسیه دانشجویی می نمایند. دریافت بورسیه تحصیلی در پروسه ویزای دانشجویی آمریکا و تحصیل در این کشور بسیار حساس می باشد چرا که بورسیه در این کشور محدود است و متقاضیان می بایست شرایط بسیار عالی را داشته باشند. در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دریافت بورسیه تحصیلی قطعی نمی باشد چرا که دانشجویان در این مقاطع رزومه علمی پر باری را ندارند. بنابراین در بحث ویزای دانشجویی آمریکا در مقطع دکتری دریافت بورسیه برای دانشجویان سهل تر می باشد. دانشجویان در صورت درخواست بورسیه تحصیلی می بایست مدرک زبان معتبر با نمره بالا، معدل بالا در مقاطع قبلی و هم چنین مقالات علمی (ژرنالی یا ISI) ارائه نمایند. بورسیه های تحصیلی برای افرادی که جهت ویزای دانشجویی آمریکا اقدام نموده اند شامل تامین موارد ذیل می گردد:

  • کمک هزینه های تحصیلی (شهریه دانشگاه)
  • حقوق ماهانه جهت امرار معاش
  • کمک هزینه جهت تهیه انواع کتب درسی
  • کمک هزینه های درمانی و بهداشتی
  • کمک هزینه های جهت عبور و مرور با وسیله های نقلیه عمومی

فایل تصویری مؤسسه ملک پور درمورد شرایط ویزای آمریکا

فایل تصویری مؤسسه ملک پور درمورد تحصیل در آمریکا

اطلاعات بیشتر در مورد دانشگاه های آمریکا را میتوانید در لینک مقابل مشاهده کنید

ویزای دانشجویی آمریکا و هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا

متقاضیانی که با ویزای دانشجویی آمریکا قصد تحصیل در این کشور را دارند می بایست هزینه های تحصیل و زندگی خود را در این کشور مدنظر داشته باشند. همانطور که می دانید آمریکا از جمله کشورهای پر هزینه می باشد و متقاضیان می بایست نه تنها هزینه های تحصیل را پرداخت نمایند بلکه هزینه های زندگی را داشته باشند. هزینه های تحصیل در کشور آمریکا بسته به نوع دانشگاه و رشته کاملا متفاوت است، به طور مثال تحصیل در رشته های پزشکی به نسبت دیگر رشته های تحصیلی گران تر است. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش در باب ویزای دانشجویی آمریکا به نگارش درآمده است و مطالب آن باتوجه به قانون این کشور و آموزش های دکتر ملک پور جمع آوری و در اختیار شما عزیزان گذاشته شده است. دانشجویانی که با ویزای دانشجویی آمریکا وارد این کشور می شوند ملزم به ارائه پرینت حساب می باشند که هزینه های یک سال زندگی شخص را در بر می گیرد. هزینه های زندگی در کشور آمریکا بسته به شهر کاملا متفاوت است. هزینه ها عموما در شهرهای بزرگ بالاتر می باشد و به همان نسبت اشتغال در آن شهرها پر رونق تر است.

  • حداقل هزینه دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی ۱۴۰۰۰ دلار و حداکثر۴۰،۰۰۰ دلار در سال می باشد.
  • حداقل هزینه دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد ۱۵۰۰۰ دلار و حداکثر۳۰۰۰۰ دلار در سال می باشد.
  • هزینه های تحصیل در مقطع دکتری میانگین بین ۱۵۰۰۰ دلار الی ۴۲۰۰۰ دلار در سال می باشد.

ریز هزینه های زندگی در آمریکا به شرح زیر می باشد.:

آیتم ها هزینه (دلار آمریکا) بازه قیمت (دلار آمریکا)
غذا، رستوران ارزان قیمت 14 10 الی 20
آب (بطری  1.5 لیتر) 1.75 1 الی 3
کاپوچینو یا قهوه معمولی 4 3 الی 5
شیر کم چرب (1 لیتر) 0.82 0.53 الی 1.1
نان سفید تازه (500 گرم) 2.6 1.64 الی 3.85
برنج (1 کیلوگرم) 3.86 2.2 الی 6.6
تخم مرغ (12 عدد) 2.27 1.3 الی 3.5
پنیر محلی (1 کیلوگرم) 10.45 6.6 الی 16.5
مرغ (بدون پوست و استخوان) (1 کیلوگرم) 8.45 4.4 الی 14.3
گوشت گاو (1 کیلوگرم) 11.4 6.6 الی 17.6
سیب (1 کیلوگرم) 4.4 2.2 الی 6.6
پرتقال (1 کیلوگرم) 4 2.2 الی 6.6
گوجه (1 کیلوگرم) 4 2.2 الی 6.6
سیب زمینی(1 کیلوگرم) 2.5 1.2 الی 4.4
بلیط حمل و نقل عمومی (یک مسیر) 2.1 1.5 الی 2.75
رفت و آمد ماهیانه (قیمت معمول) 70 38 الی 100
تاکسی (1 کیلومتر) 1.7 1.2 الی 3.1
هزینه های عمومی ماهیانه (برق، گرمایش، سرمایش، آب، انتقال زباله) 152.44 87.6 الی 250
اجاره آپارتمان (یک خواب) مرکز شهر 1272 750 الی 2100
اجاره آپارتمان (یک خواب) خارج از مرکز شهر 1003 600 الی 1650
تعرفه تلفن همراه (1 دقیقه مکالمه) 0.1 0.1 الی 0.15
اینترنت ماهیانه60 62.6 45 الی 90

 

ویزای دانشجویی آمریکا و کار دانشجویی

ویزای دانشجویی از جمله ویزاهایی است که متقاضیان با داشتن آن می توانند درخواست کار پاره وقت را داشته باشند. کار در حین تحصیل یکی از موضوعاتی است که دانشجویان بین المللی بسیار به آن اهمیت می دهند. ویزای دانشجویی آمریکا به دانشجویان امکان داشتن کار دانشجویی در حین تحصیلشان را می دهد که بسته به نوع مقطع تحصیلی ساعات متفاوتی دارد. از جمله نکات مهم در باب ویزای دانشجویی آمریکا امکان داشتن شغل تمام وقت در تعطیلات و تابستان هاست. اجازه کار دانشجویی به دانشجویان در مقطع کارشناسی ۱۰ ساعت در هفته و دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد ۲۰ ساعت در هفته است. دانشجویان در مقطع دکتری در این کشور اجازه داشتن کار تمام وقت که ۴۰ ساعت در هفته است را خواهند داشت. یکی از مواردی که دانشجویان را در داشتن کار دانشجویی کمک می نماید بهره مند بودن از سطح زبان بالا است. متقاضیان در صورت یافتن کار دانشجویی می بایست اجازه و تایید کار را از اداره مهاجرت و اداره کار کشور آمریکا دریافت نمایند. شغل های پاره وقت مرسوم ضمن ویزای دانشجویی آمریکا:

  • کار با کامپیوتر در مراکز مختلف
  • کار در دانشگاه در بخش هایی در کتابخانه دانشگاه، آزمایشگاه، و غیره
  • کار ترجمه کردن
  • کار در رستوران های کوچک
  • کار در سوپرمارکت ها

حداقل دستمزد ها در آمریکا:

ویزای دانشجویی آمریکا و بررسی ویزای همراه

امکان داشتن همراه در بحث ویزای دانشجویی آمریکا برای متقاضیانی که متاهل می باشند بسیار موضوع مهمی است. همراه در بحث حقوق بین الملل به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال دانشجویان گفته می شود. دانشجویان تنها در صورتی می توانند درخواست ویزای همراهان خود را بدهند که اقامت این کشور را از نوع بلند مدت داشته باشند. ویزای دانشجویی آمریکا در دوره های بلند مدت اجازه و امکان درخواست همراه را طبق شرایط خاصی به دانشجویان می دهد. امروزه با توجه به شرایطی که بین دو کشور آمریکا و ایران به وجود آمده است، به تنهایی امکان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا را کاهش داده است. بنابراین دریافت ویزای همراه می تواند بسیار دشوار باشد. ویزاهای همراهی که برای دانشجویان در آمریکا صادر می گردد با عنوان M2 یا F2 می باشد. متقاضیانی که به وسیله ویزای دانشجویی آمریکا در این کشور حضور دارند بسته به نوع ویزای دانشجویی M1 یا F1 می توانند ویزای همراه را درخواست دهند. نکته بسیار مهم در باب ویزای همراه دشواری دریافت این ویزا برای همراهان دانشجویان می باشد که متقاضیان می توانند با شرایط بسیار بهتر و با هزینه های کمتری در کانادا جهت ویزای همراه که نوعی ویزای کار است اقدام نمایند.

 

 

ویزای دانشجویی آمریکا و معرفی دانشگاه های برتر آمریکا

تحصیل در دانشگاه های معتبر با رنک بالا گاها می تواند برای برخی متقاضیان که جهت ویزای دانشجویی آمریکا اقدام نموده اند حائز اهمیت باشد. آمریکا از جمله کشورهایی است که بیش از ۵۷۰۰ موسسه آموزش عالی را با رتبه های بالا در خود جای داده است. بنابراین انتخاب ویزای دانشجویی آمریکا بدون در نظر گرفتن مشکلات ویزا می تواند یکی از مناسب ترین گزینه ها برای دانشجویانی که به دنبال رتبه دانشگاه ها هستند، باشد. این مقاله توسط کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش به نگارش درآمده است. در این راستا جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان در باب مهاجرت، مؤسسه حقوقی ملک پور، ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار داده است تا با آگاهی کامل نسبت به مسیر مهاجرت خود گام بردارید. در این راستا تلاش بر این شده است که دانشگاه های معتبر این کشور را برای عزیزان مایل به ویزای دانشجویی آمریکا بررسی نماییم.

ردیف رتبه بین المللی نام دانشگاه
  1 1 دانشگاه هاروارد
  2 3 دانشگاه ماساچوست
  3 16 دانشگاه کلومبیا
  4 43 دانشگاه نیویورک
  5 93 کالج بوستون
  6 34 دانشگاه بوستون
  7 27 دانشگاه ایالتی آریزونا
  8 50 موسسه فناوری کالیفرنیا
  9 64 دانشگاه  Brigham young
 10 67 دانشگاه براون
 11 102 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، نوردریج
 12 111 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، فولرتن
 13 128 دانشگاه بایلر
 14 19 دانشگاه Carnegie Mellon
 15 63 دانشگاه دولتی کلرادو
 16 13 دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک
 17 6 دانشگاه کورنل
 18 79 کالج Dartmouth
 19 33 دانشگاه دوک
 20 75 دانشگاه اموری

 

ویزای دانشجویی آمریکا و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

اخذ ویزای دانشجویی آمریکا امروزه یکی از مهم ترین موضوعات در بحث مهاجرت از طریق تحصیل به این کشور می باشد. دانشجویان تنها در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر این کشور می توانند جهت ویزای دانشجویی آمریکا اقدام نمایند. امروزه باتوجه به مشکلات پیش رو ویزاهای آمریکا، دریافت ویزای دانشجویی در آمریکا برای ایرانیان بسیار پر ریسک شده است. ویزای دانشجویی آمریکا تماما بسته به سن متقاضی، مدارک تحصیلی، نوع پذیرش، مدرک زبان و میزان تمکن مالی وی می باشد. ارائه گردش حساب چند ماهه در پروسه ویزای دانشجویی آمریکا بسیار تاثیرگذار است زیرا نشاندهنده تمکن متقاضی برای مدتی است که می خواهد در این کشور تحصیل نماید. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در آمریکا را دارند در اولین قدم می بایست جهت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور درخواست دهند. ویزاهایی که دانشجویان می توانند جهت تحصیل در آمریکا درخواست نمایند ویزاهای F1، M1 و J1 می باشد که در حال حاضر دردسترس ترین ویزای دانشجویی آمریکا برای ایرانیان ویزای F1 است. این ویزا، ویزای بلند مدت تحصیلی این کشور است که برای دانشجویان با پذیرش در کالج ها و دانشگاه های معتبر آمریکا صادر می شود. در این قسمت به مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا اشاره می نماییم:

  1. پاسپورت معتبر و دارای اعتبار بیش از ۶ ماه
  2. اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی
  1. ارائه درخواست پرداخت هزینه،عموما قبل از مصاحبه متقاضی پرداخت می شود.
  2. ارائه عکس پرسنلی ۳*۴
  3. گواهی نامه ی تمکن مالی به همراه گردش مالی سه ماه آخر
  4. گواهی پرداخت شهریه دانشگاه در آمریکا (پذیرش تحصیلی)
  5. مدرک زبان انگلیسی (آیلتس حداقل ۶، تافل حداقل ۷۹ یا B2 کمبریج یا آکسفورد)
  6. نامه سلامت
  7. گواهی عدم سوء پیشینه

مدارک تحصیلی به همراه ترجمه مدارک (ریز نمرات و …)

ویزای دانشجویی آمریکا و موقعیت کار پس از تحصیل

موضوع کار پس از تحصیل برای دانشجویانی که به منظور ویزای دانشجویی آمریکا اقدام می نمایند بسیار مهم و حائز اهمیت است. نرخ بیکاری در کشور آمریکا بسیار پایین است و از اقتصاد فوق العاده قوی بهره مند می باشد بنابراین کاریابی پس از تحصیل می تواند برای متقاضیان ویزای دانشجویی آمریکا، امری سهل باشد. طبق قوانین ویزای دانشجویی آمریکا دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی خود می توانند ۹۰ روز در این کشور باقی بمانند و به دنبال کار بگردند. بنابراین دانشجویانی که قصد اقامت در این کشور را دارند می توانند ۳ ماه قبل از پایان دوره تحصیلیشان شروع به جست و جوی کار نمایند. این مقاله توسط تیم موسسه حقوقی ملک پور و آموزش های دکتر ملک پور در باب ویزای دانشجویی آمریکا به نگارش علمی درآمده است. نکته بسیار مهم در باب ویزای دانشجویی آمریکا اجازه اقامت پس از تحصیل می باشد و دانشجویانی که با ویزای F1 وارد شده اند می توانند ۱ سال باقی بمانند. دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلیشان می بایست شغلی مرتبط با رشته خود دریافت نمایند و اجازه کار را از اداره کار آمریکا OPT دریافت نمایند.

نرخ بیکاری در آمریکا:

ویزای دانشجویی آمریکا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

اخذ ویزای دانشجویی آمریکا و تحصیل در این کشور از جمله راه هایی است که می تواند منجر به اخذ اقامت دائم (گرین کارت) و سپس تابعیت کشور آمریکا شود. دانشجویان پس از تحصیل در آمریکا در صورت یافتن شغل می توانند وارد بازار کار شوند و ویزای دانشجویی آمریکا جهت ویزای N1B این کشور که اقامت ۳ ساله می باشند اقدام نمایند. این ویزا در صورت استخدام رسمی دانشجویان پس از تحصیل قابل اخذ می باشد که در ابتدا ۳ ساله و پس از ۳ سال در صورت تایید کارفرما قابل تمدید خواهد بود. متقاضیان می بایست در ۳ سال دوم حتما درخواست اقامت دائم (گرین کارت) دهند چرا که در غیر این صورت می بایست خاک آمریکا را ترک نمایند و مجدد درخواست ویزای کار دهند. موضوع دیگری که می تواند ویزای دانشجویی آمریکا را به اقامت مبدل سازد راه اندازی کسب و کار (سرمایه گذاری) است. نکته بسیار مهم در باب دانشجویانی که به وسیله ویزای دانشجویی آمریکا اقدام می نمایند، دانش کافی از سطح زبان است زیرا تنها با دانش کافی از زبان فرد متقاضی می تواند وارد بازار کار شود.

ویزای دانشجویی آمریکا و سخن پایانی

ویزای دانشجویی آمریکا همان طور که در این مقاله بررسی نمودیم امروزه به دلیل مشکلات سیاسی حاکم یکی از دشوارترین ویزاها برای ایرانیان می باشد. متقاضیانی که قصد اخذ ویزای دانشجویی آمریکا را دارند می توانند بسته به نوع پذیرش و دوره تحصیلی از ویزاهای F1، M1 و J1 استفاده نمایند و اقامت باند مدت یا کوتاه در این کشور داشته باشند. از جمله موضوعات بسیار مهم در باب ویزای دانشجویی آمریکا بحث همراه در این کشور می باشد زیرا دریافت ویزای همراه برای دانشجویان ایرانی بسیار دشوار است. همچنین آمریکا زا جمله کشورهای بسیار پر هزینه جهت تحصیل به حساب می آید در صورتی که متقاضیان می توانند با هزینه های بسیار پایین تری در کشور درجه ۱ مانند کانادا به منظور تحصیل در دوره هایی که تضمین شغل دارند نیز مشغول به تحصیل شوند. شما عزیزان جهت بررسی شرایط خود جهت ادامه ویزای دانشجویی آمریکا و کشورهای دیگر، می توانید با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. هم چنین می توانید در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را مطرح نموده و پاسخ خود را در مدت زمان کوتاهی دریافت نمایید.

ویزای دانشجویی آمریکا
Rate this post
No Comments

Post A Comment

Top